Изграждане на водопровод

Изграждане на водопровод

За изграждането на водопровод е необходимо, да има изготвен проект одобрен от ВиК дружеството. Акватерм плюс ЕООД предлага изграждане на водопровод, монтаж, ремонт и поддръжка на водопровод, канализация, инсталации и щрангове, монтаж и смяна на кранове. Пропуски или проблеми по време на изграждането може да доведе до трудно откриваеми течове без налична термографска камера. Водопроводчиците на Акватерм плюс ЕООД са опитни и имат необходимите умения и квалификации за професионалното изграждане на нови ВиК инсталации в София.  За монтаж, ремонт и поддръжка на водопровод и канализация даваме гаранция.

Цени за изграждане на водопровод София

Цената на ВиК услугата изграждане на водопровод зависи от много фактори. За точна цена преди да се пристъпи към изпълнение е необходимо да се направи оглед за определяне на точните изисквания и необходимите материали, затова моля изпратете ни запитване за оглед.

ВиК услуги
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 (3 гласа, Средна оценка: 5,00 от 5)
Трябва да се регистрирате.
Loading...