Соларни системи-за топла вода

Соларни системи-за топла вода

Използването на слънчевата енергия за топла вода и отопление е интелигентен начин за спестяване на разходи и опазване на околната среда. Слънчевите колектори са едни от най-рентабилните източници на топлинна енергия, тъй като ползват безплатната слънчева енергия. Нашите слънчеви колектори са от най-ново високо-технологично поколение позволяващо им да поглъщат 94% от слънчевите лъчи и да предават енергията на течността-топлоносител с минимални топлинни загуби.

Предимствата им са :

  1. Здрава конструкция и ниско тегло.
  2. Започват топлоотдаване само 2 мин. след излагане на слънчевите лъчи.
  3. Лесно и евтино свързване към съществуващата водна система.
  4. Oтдават топлина не само при пряко слънцегреене, а дори и в облачно и мъгливо време, макар и с малко по-ниски стойности.

 

Високата ефективност, достъпната им цена и качествените материали,гарантират дългогодишното им и изключително изгодно ползване.  Предлагаме изграждане на соларна система за битова гореща вода, което ще Ви реализира истинска икономия от сметките за електроенергия. За въпроси и запитвания, моля обадете ни се!

ВиК услуги
8 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 58 votes, average: 5,00 out of 5 (8 гласа, Средна оценка: 5,00 от 5)
Трябва да се регистрирате.
Loading...