Ремонт на смесител

Ремонт на смесител

Ремонт на смесители е необходим при проява на течове в противен случай от една развалена батерия могат да изтекат хиляди литри вода годишно, което излиза доста скъпо за всяко домакинство.

Общо взето смесителят служи за смесване на студената и топлата вода до достигане на идеалната температура, от която имаме нужда. В зависимост от предназначението си смесителните батерии биват за душ, смесител за мивка и смесител за биде.

Ремонтът на смесителите за баня и за кухня се извършва демонтиране и разглобяване на смесителната батерия. Необходимо е да спрете водата преди демонтиране на смесителя и да източите останалата вода, след което следва развиването му от плота или от стената в зависимост от типа смесител. При монтирането на поправения смесител винаги се използват нови меки връзки или нови гарнитури на щуцерите.

Доверете се на нашите опитни водопроводчици за ремонт на развалени смесителни батерии или за монтаж на нови смесители.

Изпълняваме 24 часа Вик ремонтни услуги за град София.
Може да се свържете с нас чрез обаждане на телефонен номер или чрез попълване на контактната ни форма.

ВиК услуги
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, Средна оценка: 0,00 от 5)
Трябва да се регистрирате.
Loading...